Hero Remaja 07/08

Kamal, Hero Remaja 07/08.
Kamal

Jejaka kacak kelahiran Pekan, Pahang ini merupakan seorang penuntut jurusan penyiaran di Malaysia Institute Of Integrative Media (MIIM). Baru berusia 22 tahun, namun kemenangannya sebagai Hero Remaja menjadi satu platform yang kukuh bagi menceburkan diri dalam industri hiburan. Beliau amat berharap, dengan kemenangan di Hero Remaja 07/08 yang dikelolakan oleh majalah Remaja terbitan Karangkraf, impian yang telah lama disimpan untuk menjadi pengacara akan menjadi impian.

Kamal, atau nama sebenar Ahmad Kamal Ahmad Adli yang suka bermain futsal dan menonton wayang ini lebih mendambakan kerja-kerja di belakang tabir seperti menjadi pengarah, dari bergiat aktif di depan kamera. Namun, seperti kata pepatah, rezeki jangan di tolak, jika diberikan peluang untuk bergiat aktif dalam bidang lakonan, dia berjanji akan memberikan hasil yang terbaik. Pemuda yang mempunyai renungan mata memukau ini pernah menceburkan diri dalam bidang peragaan sehingga pernah berjalan di pentas-pentas peragaan di seluruh negara.
Beliau yang rasa cukup bersyukur memenangi Hero Remaja tahun ini, sama sekali tidak menyangka akan dinobatkan sebagai pemenang. Ini kerana dia melihat ramai antara peserta-peserta yang bertanding pada peringkat akhir memang berbakat dan hebat, tetapi mungkin takdir telah menyebelahinya dan dia cukup bersyukur di atas kejayaan itu.
Bagi mereka yang belum mengenalinya, kamal merupakan seorang yang cukup sederhana dalam segala-gala, kadang kala agak pendiam dan ada ketikanya agak gila-gila dan aktif bercakap. Dia seorang yang mudah berkawan, dan jika bertemu teman yang memahami dan sesuai dengan jiwanya, maka tidak mustahil, suasana yang diam pasti menjadi cukup hangat dengan celotehnya.
Kamal yang dinobatkan sebagai Hero remaja membawa pulang wang tunai sebanyak RM 3,000, tiket penerbangan pergi balik ke Gold Coast, Australia, tajaan Air Asia X, pakej percutian ke Tokya, Jepun bernilai RM 8, 000 tajaan Tokyo International Talent Agency & M.A best Event Entertainment, jam tangan Roscani tajaan Roscani Paris, barangan perapian diri bernilai RM 1, 000 tajaan L’Oreal Paris, busana tajaan Tropicana Life bernilai RM 1, 000, pakej spa bernilai RM 400 tajaan Essential Spa, wangian tajaan Egyptian Potion bernilai RM 800, trofi dan selempang.
Dengan kemenangannya sebagai Hero Remaja 07/08, dia akan sebaris dengan pemenang-pemenang yang terdahulu seperti Zawen, Azhar Sulaiman, Esma danial, Zed Zaidi, Rizal, Faizal Yusof, Shahrizan, Yusri Adam dan ramai lagi.

kamal1Kamal 2kamal 3kamal 4

kamal 4kamal 6kamal 7kamal 8

kamal 9kamal 10kamal 12kamal 13

kamal 11

Nama                :    Ahmad Kamal Ahmad Adli
Asal                   :    Pekan, Pahang
Tarikh Lahir    :    16 April 1986
Zodiak               :    Aries
Tinggi/Berat    :    176cm/67kg
Kerjaya             :    Pelajar Bidang Penyiaran di MIIM (Akademi TV3)
Hobi                   :    bermain Futsal Dan menonton Wayang

117 Comments Add your own

  • 1. sapura  |  June 19, 2008 at 3:42 pm

    tak lah berapa kacak sangat ,,,,soryy ye..biar saya berterus terang kan…maaf ku pohon kan…komen ku ini ikhlas dari hati..

    Reply
    • 2. zelo  |  August 1, 2009 at 11:44 am

      assalamualaikum,
      bleh bantu saya x?

      Reply
  • 3. shahiran  |  June 20, 2008 at 9:01 am

    boleh tahan jugak ye mamat nie…all the best…jadila seperti ikan…walaupun semasin mana pun air laut…namun tetap ada rasanya tersendiri…(Tapi jgn plak jadi anak IKAN)..hehe peace

    Reply
  • 4. zul  |  July 15, 2008 at 4:32 pm

    agak2 awak lawa tak

    Reply
  • 5. zul  |  July 15, 2008 at 4:33 pm

    agak2 awak lawa ke sapura komen org tak kacak

    Reply
  • 6. katak tmpurong  |  July 18, 2008 at 9:55 am

    encem lagi fizow….tpi owg kate fizow tuh prangai x elok…ntah r… agaknye kot…yela…asal nak tgkp gamba …die yg dudok tgh…asyik muke die je…tpi kamal nih pown encem gak..hihi..

    Reply
  • 7. misz sera  |  July 19, 2008 at 2:23 am

    mamat nie dlu pnah dok kuantan nie..dier 1 skolah.dlu klu nk tau slekeh gle..tp tau2 skg da popular..jd model lg 2..huhu..

    Reply
  • 8. pay youth  |  August 16, 2008 at 11:02 pm

    waaa……..dah lupe membe lama ek sejak dah femes ni..xpe2 kpd yg ckp xhnsem td,lu butaaaaaaaaaaaaa ke? tgk guna mata bkan gune lutut bapak ko! kalooootttttttttt

    Reply
  • 9. jOjOe  |  September 5, 2008 at 12:35 pm

    la..kesian jer c sapura 2..2 la pandai2 ckp org x hensem..
    klu iya pun x minat,x payah la antar2 msg yg org
    x suka baca..hehehehe…lawa la zul..saya
    sokong awak..

    Reply
  • 10. dada  |  September 20, 2008 at 8:06 am

    ehehe cbe korang tgk cte impian[alaa da abes]
    kamal pnye mata perghh..
    aku ske lakonan die…
    =]

    Reply
  • 11. syanazila  |  September 21, 2008 at 2:42 pm

    erm…encem la mamat ni…mmg best la kalo dia couple ngan si aleeya tu….

    Reply
  • 12. sensible person  |  September 24, 2008 at 10:37 pm

    nsem r kamal niiiiiiiiiii……..de sape2 yg tahu email die x?????

    Reply
  • 13. sensible person  |  September 24, 2008 at 10:40 pm

    mmg bute le spe yg kate die xnsem 2….

    Reply
  • 14. ms nora  |  October 5, 2008 at 1:31 am

    huh bro kamal!
    mmg kacak.
    xcombonk..
    hehe.
    bangga dak miim menang~

    Reply
  • 15. schalihah  |  October 12, 2008 at 3:18 pm

    nape ngan korang nie!!!!!lantak die la..nak ensem ke x nak…yang ada x puas hati die ensem tu nape????jealous kan????!!!!cakap je la…

    Reply
  • 16. prison_break  |  October 31, 2008 at 4:18 pm

    kamal ni x ckp plak dia duk kt mane kt pekan 2 ek…kot2 la leh beraye kt umah dia coz aku org pekan..umah fazura aku tau r coz fazura pn org pekan gak…

    Reply
  • 17. Ummi_Rinn  |  October 31, 2008 at 11:45 pm

    entahla knape…ble aku tngok muka dia ni dalam citer sunsilk tu…aku jadik minat tul..nak kata handsome tu..adala skit…tapi yg pnting aku sukala tngok airmuka dia nie..bersih n tenang jer…aku pun xtau nak gmbarkan cmner ek…yg penting aku sukaa..hehe..apa2 pun ALL THE BEST 4 YOUR CAREER

    Reply
  • 18. miss_odah  |  November 7, 2008 at 9:09 am

    kamal ngan aleeya 2 de pape kew..
    dyorg mmg spdn glew r..
    tp klo ngan aku lg sepadan..wawawa..

    miss_odah

    Reply
  • 19. Aroulz  |  November 14, 2008 at 1:57 am

    wateva
    yg pntg kamal
    nsem+macho+cute pn ad
    overall is HOT

    Reply
  • 20. rye  |  November 19, 2008 at 9:48 pm

    mmg lawa lha dia ni….mata pun lawa….bertuah lah jadi mak bapa dia dapat anak hensem cam ni……..apa2pun gudluck untuk kamal, go for the bez, jaga diri, jangan ke arah negatif dan teruskan karier seni anda!

    Reply
  • 21. awe  |  December 3, 2008 at 12:32 pm

    fizow lagi hensem cayala……..kelate forever…
    kat kelantan blambak agi muka mcm kamal nie…..
    apa nak kecoh…lebih hensem drp kamal lagi especialy kat tmpt aku(pasir mas)….

    Reply
  • 22. akhmal  |  December 31, 2008 at 10:41 am

    awak ni nampak macam orang baik.saya suka awak berlakon renjis

    Reply
  • 23. azreena  |  January 1, 2009 at 5:20 pm

    hensem la!!
    kacak lg!
    cute plak 2..
    H0WT..!!

    Reply
  • 24. Qistina  |  January 19, 2009 at 3:07 pm

    hi ni qis!!! ank buah kak long..
    cuti ni wat ape ???
    abg kamal nk yahoo msg
    boleh tak????

    Reply
  • 25. liE_na  |  January 29, 2009 at 11:46 am

    yup sy slalu beli mjlah remaja n ada terbaca your identiti.anway u sO hansme bOy!

    Reply
  • 26. dany  |  March 19, 2009 at 1:56 am

    mcm abang2 je…..

    Reply
  • 27. humyra  |  March 29, 2009 at 11:49 pm

    hensem gile ohh.
    lagi2 bile tgk depan2.
    sumpa smart.

    Reply
  • 28. farah_ashiqin  |  April 22, 2009 at 5:03 am

    so howt…
    cuke cgt kt kamal..
    lurf eu kamal..
    xD

    Reply
  • 29. sandal m'sia  |  April 26, 2009 at 8:38 pm

    hensem tu adelah……
    tp allah jgn luper…
    sbb allah maha kaya…

    Reply
  • 30. Aniem  |  May 7, 2009 at 10:46 pm

    Memang hensem…
    bangge kawae orang pekan jadi artis nih!!!!
    sebab kawae pun orang pekan….

    Reply
  • 31. Anem  |  May 13, 2009 at 12:11 am

    Mmg hensem..
    Teringin nak pakwe hensem mcm nih.
    Kamal…i lup u…

    Reply
  • 32. Anem  |  May 13, 2009 at 12:34 am

    Mmg hensem.
    Kan best dia jd pakwe aku..
    Kamal… I lup u….

    Reply
  • 33. fai  |  May 13, 2009 at 2:03 am

    tak kacak…
    tapi nmpk jantan sgt…
    hero sgt..
    patot pon menang…
    sokong kamal…..

    Reply
  • 34. sha_eiza^(",)  |  May 13, 2009 at 7:58 pm

    pd cpew yg ckp kamal xencem 2 mmg tgk xgune mate…
    yg ckp 2 lawa sgt ke??????
    t’tnye2 lax…
    anyway kamal mmg encem,smart,cute n hot larh..
    lau dpt jumpe,bestnyer..
    gud luck kamal..
    lurp u kamal..
    sha2703(“.)

    Reply
    • 35. syada_mm  |  August 6, 2009 at 2:15 pm

      betoi 2

      Reply
  • 36. Anem  |  May 14, 2009 at 10:21 pm

    Mmg hensem..
    Teringin rasanya nak pakwe sehensem ni
    Kamal… I lup u….

    Reply
  • 37. azah  |  May 23, 2009 at 11:20 pm

    pergh…encem gler. tp pas fmous, jga la prangai k..gud luck,,on the best. hidup biar sempoi..hahah

    Reply
  • 38. Anim  |  May 24, 2009 at 12:05 am

    Muah..3x
    I luv u Kamal…

    Reply
  • 39. syifa  |  May 26, 2009 at 3:10 pm

    kamal ni leh tahan la…saya minat sangat2….muah….. all the best to you in careir…   GooD lUcK!!!

    Reply
  • 40. nurul nadzira  |  May 27, 2009 at 11:18 pm

    abg hensem……comey….smart….

    Reply
  • 41. fasha  |  May 28, 2009 at 9:04 am

    mamat nie emng encem hah…
    muke die cute giler ble ktawa…

    Reply
  • 42. syaqira  |  May 28, 2009 at 3:27 pm

    kamal jejeka yg palingggg ncemm………

    Reply
  • 43. atiqah  |  May 28, 2009 at 5:11 pm

    assalamualaikum,…
    kamal,jgn pdulikan ap yg org ckp sal awk ek,…
    just be u’rself,..
    buat ap yg awk nak slagi bnda 2 baik,..
    saya ska cra awk,kamal..
    smoga ALLAH brkati awk..
    zul,saya skong awk!!
    sape ckp kamal x hensem,lau die x hensem xkn r die bleh jd hero remaja,…
    jgn nk ckp ikut sdap mlut j ble komen org 2,..
    lau x ska,x yah r sshkan dri nk komen org!!
    cermin dri sndiri dlu,..sapura ye,….

    Reply
  • 44. ana  |  May 28, 2009 at 9:12 pm

    bestlah lakonan u,kamal dlam boi-nik

    Reply
  • 45. boyz_is  |  May 30, 2009 at 12:52 am

    dia seorang mamat yang bergaya dan sempoi tapi terselah kemachoan dia..senyuman dia amat menawan dan manis sekali bab madu..sekali terpandang tak lupa selamanya…dia Thai look..So nsem n cute…

    ak teringin nk jadi seperti dia…
    cita2 ak nk jadoi seorang yg berjaya dalam bidang seni…
    doa2kan ak yerk…

    Reply
  • 46. cha  |  May 30, 2009 at 11:53 am

    handsome nya awak

    Reply
  • 47. me  |  May 31, 2009 at 1:32 pm

    haha, encem lorh :]

    Reply
  • 48. iffah  |  June 3, 2009 at 12:00 am

    lorrr nsem nyerr. abg d hbgn gan intan ladyana ea??? huhuhu. coz kowg mmg spdan pn. lau ley kwin r. hahaha. pe2 pn moge b’jaye dlm bdg ny.

    Reply
  • 49. lynda  |  June 3, 2009 at 12:06 am

    hallo sume….hai sye lynda:-)sye sbnarnye skew sgt kat abg kamal…hehehe..lg satu sye skew sgt tngk cter BIONICK sbbnyerw ader abg kamal..eee….ape petuer yg abg guner ar smpai jd seorg yg tmashur n nsem sgt…lynda akan doakn abg supaya bjayer dlm idup……..korang2 kat luar saner, jgn luper sokong KAMAL AHMAD ADLI……..engat>>>>>>>>:0

    Reply
  • 50. nurin comel  |  June 3, 2009 at 3:50 pm

    i luv kamal adli because die tu ensem sgt…sape yg kte die x ensem mmg die tu bute…

    Reply
  • 51. me 0nly  |  June 4, 2009 at 2:16 pm

    ensem gilew……
    g00d lUcK

    Reply
  • 52. dania  |  June 8, 2009 at 10:12 am

    hensemnye lah pelakon zati dan si mawas ni oklah nanti tgk setiap hari isnin hingga khamis jam 4:30 petang ulangan tv9 jam 8:35 malam

    Reply
  • 53. Farah  |  June 10, 2009 at 3:18 am

    Mmg nsem bangat..gler2 nsem..cme ad slek skit ble dy snym..ha3..s0ri,tp i xhpkrt k..i jez trs trg..

    Reply
  • 54. teh hijau  |  June 10, 2009 at 12:48 pm

    oh kamal…so kacak..lakonan mantap eh..bile nk dtg jb lg??akak saya tomato gurlz(shuhadah)taksub dgn awk..

    Reply
  • 55. fara denieel  |  June 12, 2009 at 5:17 pm

    ellow,,kamal jng perduli la pewq owg nk ckp dowg just skit atq jerk ngn u,,kamal i nk cgt knal rmpat ngn u,tp cyg i tawq i tak dpt knal u lby dkat i just owg biase jerk,,tp i nk cgt u col i,,nie fon 6ber 0179684993,,tlng kamal i nk cgt knai ngn u..plezzzzzzzzzzzzzz

    Reply
  • 56. fara denieel  |  June 12, 2009 at 5:27 pm

    kamal i ske cgt kt u,i pown tak tawq why me like u,,mke ncem tak pting tp yg pting atq too kne tulus,,dlm cte mawas la wk i minat glrr kt u,,i just nk jd mmr ngn u too pown lau u sudi mmb ngn i,,kamal i harap u col me..i nk cgt jmpe ngn u i skunk kt jb..coz i like u i verry like u..kamal cute

    Reply
  • 57. fara denieel  |  June 12, 2009 at 5:31 pm

    kamal u kalo tak smbong col la i,,i ikhlas nk jd fwen ngn u..

    Reply
  • 58. fara denieel  |  June 12, 2009 at 5:39 pm

    kamal i harap u bca pewq i ckp,,ikhlas atq i nk fwen ngn u..kalo u tak sudi xpewq..

    Reply
  • 59. fara denieel  |  June 12, 2009 at 6:14 pm

    ellow kamal u eply la emel i,,mybe u bz an x smpat nk eply emel,,t lua u da x bz emel i k..i nye url 070693..

    Reply
  • 60. fara denieel  |  June 12, 2009 at 6:19 pm

    ncem boy,,u kn cute but u smbong,,i harap u tak smbong la ngn i..i harap u berjaya smoga u tdak upewq kpada owg d atas k..good luck bro…

    Reply
  • 61. fara denieel  |  June 12, 2009 at 6:42 pm

    hey bro,,u chat x..u good luck k dlm cte bio nik..tp kn dlm cte mawas ley d kata kn u lelAki yG bertenggujawab,,demi cinta u berkorban,,i lake u kamal..me lakeeeeeee u kamal..

    Reply
  • 62. fara denieel  |  June 13, 2009 at 1:43 am

    ellow kamal,,U da tytO kEyP,,kaMAL U kN sSh aRr nk eMel ngN U,,U i pRoMis lA lAU i dpt eMeL u i xkN ag cpEwq2 pOwN..I ikhLAs i nK mMb ngN u,,laU i dA dpt mMb ngN U Nk lAk i ag u kT cpEwq2 emEL u..SUMPAH k i jNji i kN tMpAt kN jNji i yG i yG i xkN ag kT cpEwq eMeL u..fara tUlUs nK KnAL ngN kAmaL..

    Reply
  • 63. fara denieel  |  June 13, 2009 at 1:55 am

    kamal ssh toO la nK eMeL nGn U..

    Reply
  • 64. fara denieel  |  June 13, 2009 at 2:04 am

    kamal fara minat glr kT u,,tp NpEwq fArA ngOk kAmAL SmbOng cgt,,nK eMel pOwN sSh cgt..kAmAL pEwq hAL aN x sMbOng cOL mE 0179684993?????farA lIkE cgt kT kAmAl..lO

    Reply
  • 65. fara denieel  |  June 13, 2009 at 2:06 am

    kamal u da dpt lOm eMel i..plEz kAmAl eMel i..

    Reply
  • 66. fara denieel  |  June 13, 2009 at 3:41 pm

    ellow!!!!!!!kamal u okEy,,cOz U sKUnK tgAh wK pEwq..blr eAy agaK nyEr dpt jMpE U kAMAl i minAt glrrr kT u..wLaU U x pNaH ngOk i Lau tUhAn d takdir kN tOk kTe bErjUmpA,,jUSt i jErk yG kNal u..

    Reply
  • 67. fara denieel  |  June 13, 2009 at 3:56 pm

    kamal i tOL2 nK kWaN ngN U!!!knPEwq U x nK fwEn ngN i aRr,,i bkN oWg jHat la..i jUst nK fwEn jErK ngN u..kAMAL lEy x u Col I..0179684993..Kamal I HrAP U X LA SmbOng k..

    Reply
  • 68. fara denieel  |  June 13, 2009 at 4:01 pm

    kamal ncEM,,I Nk FacE2 ngN u,,toO pOwN lAu u sUdi..kAMal xdEwq sMbUng eAy cTe mAwas..i skE la ngOk lakonan u ngN liyAna..

    Reply
  • 69. fara denieel  |  June 13, 2009 at 4:03 pm

    kamal goOd lUcK ….!!!!i likE u…

    Reply
  • 70. nobita  |  June 15, 2009 at 8:06 pm

    cute la tapi ada satu gambar tu muka cam tngh pikir je? tngh pikir sape ?saye ke?

    Reply
  • 71. ny.j  |  June 15, 2009 at 8:34 pm

    abg kamal memang handsomela…….saya suka abg kamal b’lakon sbg iskandar dlm lagenda zati&si mawas.saya hrp abg kamal terus maju dlm bidang kerjaya abg

    Reply
  • 72. anis miim  |  June 15, 2009 at 10:47 pm

    sy pon bljr kt c2 gk intake 07/08..hahaha..tp malang nye dowg ckp MIIM da nk bankrup..all da best 2 kamal adli..

    Reply
  • 73. aq pljr MIIM  |  June 15, 2009 at 10:51 pm

    ay pon bljr kt MIIM gk..intake 07/08..tp syg nyer dowg ckp MIIM da nk bankrup..all da best 2 kamal adli..

    Reply
  • 74. pinkred  |  June 16, 2009 at 10:20 am

    kamal adli handsome jugak aku tengok.kalau boleh nak tengok muka dia yang handsome buat selama-lamanya

    Reply
  • 75. neyda  |  June 16, 2009 at 2:13 pm

    waa!!!!! bezla citer bio nik,,kamal nmpk cool sgt!!

    Reply
  • 76. najihah  |  June 16, 2009 at 3:10 pm

    awk ni hansme la awk ni cute la saye suke awk nape awk suke dkt intan ladyana die dah ade teman lelaki la teman lelaki die mat saleh….awk hansome die macam org cacat je.

    Reply
  • 77. dianza  |  June 16, 2009 at 10:43 pm

    sgggggttt suker kamo..:)

    Reply
  • 78. D!n!+13teen  |  June 19, 2009 at 9:11 am

    abg kamal hensem arr……lakonan pon best…….
    GOOD LUCK ABG KAMAL!!!!!!!!!

    Reply
  • 79. fyda  |  June 19, 2009 at 12:33 pm

    MMG KACAK GILEERR…
    Teruskan kerjaya dalam bidang seni ni ye…da ramai pemonat tu…ok la,sy pun peminat setia awak…chaiyo…chaiyo…

    Reply
  • 80. zaza  |  June 20, 2009 at 7:32 pm

    semoga kamal berjaya dalam bidang yang di ceburi.jaga diri dan jangan sombong…

    Reply
  • 81. MYRA  |  June 23, 2009 at 4:13 pm

    MINAT GLER SY KT KAMU..
    SO CUTE LA…
    RASA CM NK MINTK NO PHONE POWN ADA..

    Reply
  • 82. fara denieel  |  July 4, 2009 at 9:14 pm

    ellow,,kAmAl U c-hAt x!!!skUnK pEwq cTe u kAMAL..SMogA bAEK2 JeRk K…

    Reply
  • 83. fara denieel  |  July 4, 2009 at 9:35 pm

    tUHAN sLALU adIL,,rUpA pArAs x ptiNg pEwq yG ptiNg atq toO kNe lA bERsih jJoR baRu rEzEkI toO bErkAt..jng la sKe2 nK mKi oWg aN hiNa oWg K,,tUhAN da tAKdiR kN rUpA kAMAL cM toO cOz ktE kNe la tmE jN g la Nk hiNa rUpA pARas oWg..ktE tgOk lA rUpa ktE sNdiRi..k kaMAL jNg aMbK atq pEwq yG oWg ckp..

    Reply
  • 84. fara denieel  |  July 5, 2009 at 2:33 am

    kamal u skUNK tgAh bERcInta ngn intan eAy……………

    Reply
  • 85. fara denieel  |  July 5, 2009 at 2:40 am

    kamal maApz la k jka kOMEn sY niEy wK aWk mRah,,bKn pEwq sY ngOk iNtAn niEy cM oWg tUa aRr,,cOz umOr dy nGn U pOwN jAUh bEzA kN????

    Reply
  • 86. fara denieel  |  July 5, 2009 at 2:48 am

    ,,,,cInTa tAk pErLu d pAKsE,,ienYe LaHiR dAri atq yG sUci aNd mUrNi,iKhLas aNd sEtia…..banyak yg bercinta bertahun2 putus gak???????????

    Reply
  • 87. fara denieel  |  July 5, 2009 at 3:17 am

    kamal i ngok u i tawq mse dpn u akan cerah!!!kamal harta toO x pNtiNg k,,dUit xlEy bAwAk MtI,,Kte idop niey hanye smetara jerk,,ajal kte d tngan tuhan,,kte x tawq pewq kn jd kt kte ary demi ary,,lau awk kaya cm nerq pown awk jng la upeq diri cm artis yg laen,,awk ank laki msti awk kne dewq tnggujwab terhadap famly awk,,awk lelaki yg mulia coz awk kne la murah atq ckit kt owg2 cnay yg perlu kn bantuan,,idop niey kdang2 indah kdang cdey..slgi msih idop troskn la perjalanan idop,,jng upewr pda fmly yg sdah menbesar awk,,engat la jasa fmly awk yg da ssh payah menbesar awk,,tlng jng upewq sembayang??mke da encem jng la upewq pda owg kt ats cnay,,pewq yg kte dewq sekejap jerk tuhan kan tarik pewq yg awk dewq kalo tuhan nk,,engat k pape pown jng upewq tuhan bz cm neq powq ambk la mse tok berdepan ngn tuhan,,sebelum terlambat baek la ambk air smbyg and mla la ngn langkah yg beak????

    Reply
  • 88. najihah  |  July 5, 2009 at 4:02 pm

    tak takut ke mase belakon eksiden tu ? takut tak ?sakit tak? awak hensem saye cinte awak.

    Reply
  • 89. najihah  |  July 5, 2009 at 4:03 pm

    tak takut ke mase belakon eksiden tu ? takut tak ?sakit tak? awak hensem saye suke awak

    Reply
  • 90. fara denieel  |  July 6, 2009 at 7:36 am

    kamal laU lEy kN i nK ngOk U jErK kT tV 24jAm tAwq x!!!cOz bEst aRr ngOk U bErlAkOn,,cM nErq pOwq gUd lUcK k!!!tp kN aWk gN FiZow ncEm ag aWk tAwq x???fizOw niEy hArAp kN bOdy jErk oK,,tp u i mnAt glr kT u taWq x????

    Reply
  • 91. putri_linie  |  July 6, 2009 at 12:27 pm

    salam….
    sye suka tgk awk,care awk b’lakon..
    so nice..
    sye juz nak knal awk…
    pape pun…good luck and happy go lucky….
    i hope u success in your life…=)

    Reply
  • 92. fara denieel  |  July 6, 2009 at 8:08 pm

    ellow,,encEm bOy..jNg upEwq lAk ngOk biO-nIk mLm niEq,,hErO tOl la aWk niEq wK sY sKe jErk????

    Reply
  • 93. fara denieel  |  July 8, 2009 at 12:33 am

    ellow,,bEst aRr smLm sY ngOk AwK dLm cTe biO-nIk..cM nErq pOwq gUd lUck kAMal????

    Reply
  • 94. fara denieel  |  July 9, 2009 at 3:59 pm

    eLLOw eNcEm bOy????

    Reply
  • 95. siti nasuha  |  July 9, 2009 at 8:51 pm

    iiiiii…. sape kate abang kamal x encem….. encem aper…..

    Reply
  • 96. fara denieel  |  July 10, 2009 at 10:31 pm

    hey,,,ensem boy?????

    Reply
  • 97. fara denieel  |  July 13, 2009 at 1:58 am

    as”kOm,,lpAs cTe biOnik nIEy da xdEwq ctE laEn ag kEyp yG U bErlAkOn???kALO lEy aRy2 fArA nK ngOk mKa kAMAL??

    Reply
  • 98. fara denieel  |  July 14, 2009 at 10:47 am

    eLLow bOy,,hErO gAk eAy bIo-Nik???dEmi aDq rEKLa kNe bELasAh???HUuuu I lIke U………..

    Reply
  • 99. aimi zafirah  |  July 16, 2009 at 12:55 pm

    hope kamal berjaya dalam bidang yang diceburi……

    Reply
  • 100. aimi zafirah  |  July 16, 2009 at 12:59 pm

    jangan terlalu berbangga dngn ape yg dikecapi sekarang……
    berusaha dengan lebih keras………
    all the best n good luck…

    Reply
  • 101. fara denieel  |  July 17, 2009 at 3:05 am

    as’kOm,,hOw aR yOU,,fEd uP aRr x tAwq nK wK pEwq cOz dAri pdA sY bSaN beAk sY ngOk gMbAr aWk kAmAL,,bEcOusE mKe aWk wK sY sLALU sEmyUm blr da ngOk mKe awK atq sY jD tnNg!!mybE smU pErmiNat aWk sKe kT aWk kERanA mtA aWk yG mEngOdA.,.mTa awK cAntIk ctg2…….sY hArAp aWk wK lA yG tErbAek ar diri aWk k gUd lUck bOy.,.,.,.oOo,.lUpE lAk tAUN niEy RAya bAjU wnE pEwq.,.ag sY la kN aWk PkAI lA wnE pEwq pOwq ttp eNcEm.,.kALo dA mKa eNcEm pkAi pEwq pOwq sEsUia,.,heeeeeeeeeeeee

    Reply
  • 102. fara denieel  |  July 19, 2009 at 8:18 am

    ellow boy,,mkin aRy mkiN ncEm lAk aQ ngOk dy niEq,,blr agAk nyEr aWk dtg jB nK gAk ngOk mKe AwK LuAR2,,SlAlU nGoK kT tV jErk jArAng2 nK lA ngOk dpN mtA ???heEeEe

    Reply
  • 103. fara denieel  |  July 21, 2009 at 5:44 pm

    encEm toO mMg eNcEm tp ag lA tAwq cpEwq awEx kAmAl.,.,koWg tAwq x cpEwq aWex kAmaL???

    Reply
  • 104. fara denieel  |  July 23, 2009 at 1:47 am

    hey<<<kamal mkin lme mkin encem la,,tp kn kamal skunk bz eay.,.,skunk kamal ngn bz ngn cpewq,,,ngn intan keyppppppppppp,.,.

    Reply
  • 105. fara denieel  |  July 23, 2009 at 2:46 am

    erm,,pNat nyEr 2gGu kAMAl late eMeL fArA,,blr agAk nyEr kAmAl nK epLy emEl fAra dA lMe fAra 2gGu kAmAL eMel tp 1 pOwq x dEwq eMel yG d epLy kAmAl??

    Reply
  • 106. qaseh  |  July 30, 2009 at 10:48 am

    i suka jer tgk dia blakon dlm renjis tu.nmpak sepadan je dgn elyana..
    mmg smart laa.macho lg..

    Reply
  • 107. Nursweet  |  August 2, 2009 at 3:23 pm

    Assalamualaikum abg,sy mmg minat setia abg,abg mmg ensem., hehe.,I like you.,huhu.,abg de myspce @ ym ark,klau de adek nk bleh??.,(shah@naim) 🙂

    Reply
  • 108. aishah  |  August 7, 2009 at 4:49 pm

    askum kamal,sy berasal dari kluang johor,sy memang minat kamal dari hero remaje,kamal memang handsme sangat,dalam bilik sy penuh dengan poster 2 kamla tau,apa kata kita jumpe

    Reply
  • 109. aishah  |  August 7, 2009 at 4:52 pm

    hai

    Reply
  • 110. chickchaser  |  August 12, 2009 at 5:43 pm

    aku lagi hensem bro

    Reply
  • 111. AIN  |  August 19, 2009 at 4:44 pm

    SAYAPEMINAT KAMAL ADLI..SAYA HARAP AWAK AKAN TERUS MAJU OK……

    Reply
  • 112. dania  |  August 26, 2009 at 11:03 am

    wow jejaka idaman malaya hensom gile kalaulah die bagi comment kat sini saye nak mintak no.phone die senang boleh calling-calling kamal adli anak kelahiran pekan pahang

    Reply
  • 113. chika  |  August 27, 2009 at 11:41 am

    kamal nie mmg ensem gler2…i lurve u kamal…haha…

    Reply
  • 114. nurafizah semop  |  September 13, 2009 at 12:31 pm

    hai kamal… awk memang hensem.. ramai peminat awk sy suke tegok awk jady hero taw.. betuah wanita dapat awk

    Reply
  • 115. nurafizah semop  |  September 13, 2009 at 12:35 pm

    ooopss….hampir terlupe laa plak…. bg saye awk memang padan dgn INTAN LADYANA…dh laa akak intan tu cantik cute plak tu..awk ape krgnyer kalau intan tu cantik n cute manalaa awk nk tolak kan..baik lah tu jeeee… yg saya nak komenkan ..BYE2

    Reply
  • 116. miera  |  November 1, 2009 at 9:46 am

    hai u so,so,so,so cute

    Reply
  • 117. indie forever  |  November 11, 2009 at 7:48 pm

    eiiw…tak nsem pown mamat nieh..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: